Esteettiset hoidot vahvalla ammattitaidolla 

Ota yhteyttä

PR on esteettisten hoitojen asiantuntija Helsingissä ja palvelemme lisäksi Ilmajoella Next Level Beauty -kauneushoitolassa. Esteettisiin hoitoihimme kuuluvat täyteainehoidot, mesolankahoidot, plasmahoidot ja lävistykset sekä lävistyskoulutukset

 

Iän mukana painovoima tekee tehtävänsä, joten kudokset alkavat painua ja ryppyjä ja juonteita syntyy väistämättä. Eri ongelmiin on olemassa aivan omat hoitonsa, jotka toteutetaan yksilöllisen arvion ja hoitosuunnitelman pohjalta. Me autamme sinua säilyttämään nuorekkaan ihon ja ilmeen!

Esteettisten hoitojen ajanvaraus tapahtuu vain puhelimitse.

Kysy lisää palveluistamme

Mesolangoilla ja täyteainehoidoilla nuorekas ilme

Täyteaineet ja mesolangat ovat helppo tapa raikastaa kasvojen ilmettä tai kiinteyttää vartaloa. Terveydenhuollon ammattilaisina me tarjoamme esteettiset hoidot turvallisesti, tarkasti ja laadukkain tuloksin. Jatkokouluttaudumme yhtenään hakemalla uusia tuulia kovasti kehittyvällä alalla. 

 

Mesolangat nostavat kasvojen kudosalueita, jotka painuvat alaspäin iän myötä. Erilaisten lankojen avulla voidaan nostaa painuneita yläluomia, poskia tai muita kasvojen piirteitä. Väsyneet ja roikkuvat silmäpussit ovat myös hyvä lankojen kohde. Langoilla kiinteytetään veltostuneita alueita, kuten käsivarsia. 

Voimme käyttää tietyissä toimenpiteissä kanyyleita, jolloin saamme tehokkaammalla langalla hellävaraisemmin tulosta aikaan.

 

Täyteainehoitoja käytetään nimensä mukaisesti täyttämään esimerkiksi ohuita huulia, otsan sibelius- tai nenän vieressä nasolabiaalijuonteia. Täyteainemateriaali painaa, joten sitä ei laiteta paikkoihin, jotka ovat muutenkin painuksissa.

Plasmahoito elävöittää ihoa ja auttaa vaivoihin

Myös vampyyrihoidon nimellä tunnettu plasmahoito voi elävöittää ihoa, vaalentaa tummentuneita silmänalusia ja korjata kaljuuntumisvaivoja. Mikäli kärsit edellä mainituista ongelmista, voit tilata yritykseltämme myös laboratoriotutkimukset. On hyvä selvittää, onko terveys- tai esteettisille ongelmille jokin lääketieteellinen syy, joka edellyttää lääkärin hoitoa.

Plasmahoidossa asiakkaalta otetaan verta, kuten verinäytteenotossa. Eroteltu plasma käytetään ihonhoitoon. Pistämisessä liikutaan ihon pinnassa, hyvin turvallisella alueella. Kaikki käyttämämme välineet ovat kertakäyttöisiä. Hoito vaatii tavallisesti 2–4 hoitokertaa muutaman viikon välein. Ylläpitohoito on hyvä tehdä yhdestä kahteen kertaan vuodessa. Voimme ruiskuttaa plasmaa täsmällisesti tietyille alueille taikka tehdä toimenpide laaja-alaisemmin Vital Injectorilla. Plasman tehoa voidaan tietyissa tilanteissa tehostaa C-vitamiinilla tai hyalurinihapolla.

Tutustu myös laboratoriotutkimuksiin